Bedrijf te koop

Translator dark

Bedrijf te Koop presentatie in de bedrijvenmarkt

Uw bedrijf te koop aanbieden in de markt is een cruciale stap. U verkoopt uw onderneming maar 1 keer . Nadat de strategie voor de door u voorgenomen bedrijfsoverdracht met u is afgestemd, gaan we werken aan een optimale presentatie van uw bedrijf te koop in de MKB Bedrijvenmarkt. We zetten natuurlijk niet een bord Bedrijf Te Koop op de gevel van uw bedrijf…. De presentatie van uw bedrijf te koop geschiedt anoniem. U wit toch echt niet dat uw personeel, uw cliënten, uw leveranciers, de concurrentie zouden weten dat u uw bedrijf te koop heeft gezet, nietwaar?

We hebben in overleg met u de waarde van uw bedrijf vastgesteld. Eveneens hebben we in samenspraak met u de strategie bepaald. In welke categorie moeten we kandidaat kopers zien te vinden? Hoe treden we naar buiten?

Anoniem bedrijfsprofiel

BusinessPartners maakt een anoniem profiel van de onderneming die we ter overname aanbieden. Dat anoniem profiel moet kort en bondig de bijzonderheden weergeven van het bedrijf te koop, echter zonder dat daarmee de identiteit wordt prijsgegeven. En dat kan wel eens moeilijk zijn…. Hoe unieker de onderneming die te koop is, hoe makkelijker is het voor de markt om te deduceren om welke onderneming het gaat. Daarom wikken we en wegen we – samen met u- bij ieder te maken anoniem profiel welke details we wel of niet opnemen in de tekst. Na wederzijdse goedkeuring kunnen we tot de presentatie overgaan.

Bedrijvendatabanken

Het anoniem profiel wordt door BusinessPartners verzonden naar haar relaties, en op de belangrijkste bedrijvendatabanken op internet geplaatst. We hebben sinds 2000 vele tientallen bedrijven in de verkoop gehad (en verkocht). Door deze activiteiten hebben we een krachtige bedrijvendatabase opgebouwd. Hier vinden we ondernemers en intermediairs die eerder blijk hebben gegeven interesse te hebben in een bedrijf dat te koop is in uw specifieke branche. Deze partijen worden door ons geïnformeerd over uw onderneming hun bedrijfstak.

Geheimhouding

Door de efficiënte presentatie wordt het kantoor van MKBedrijf benaderd door ondernemers en intermediairs die hun interesse tonen in uw te verkopen onderneming. Alvorens met deze reageerders in gesprek te gaan ontvangen zij een geheimhoudingsverklaring bedrijfsoverdracht. Na ontvangst van de ondertekende geheimhouding nemen we met de reageerder contact op. Dan bezien we of en hoe verder. Zie ook www.businesspartners.nl