Bedrijf verkopen No Cure No Pay

Bedrijf verkopen No Cure No Pay?  BusinessPartners behartigt de verkoop van uw bedrijf, van de onderhandelingen tot notaris, No Cure No Pay.

Bedrijf verkopen No Cure No Pay

De naam BusinessPartners is niet voor niets gekozen. Als je trajecten zoals Bedrijf verkopen No Cure No Pay doet met je opdrachtgevers, ondernemers die hun onderneming verkopen, dan ben je BusinessPartners, met een gemeenschappelijk doel.

bedrijf verkopen no cure no pay

BusinessPartners: No Win No Fee

Vooraf even geen misverstand: BusinessPartners berekent een bescheiden vergoeding voor haar back office, de bedrijfswaardering en de advertizing, daarna volgt het traject Bedrijf verkopen No Cure No Pay .

Oftewel:  No Win No Fee.

Jouw belang is ons belang

Als je voor een succesvolle verkoop van een bedrijf gaat op No Cure No Pay basis dan verdien je de succes fee bij … inderdaad: bij succes. Dus als de onderneming verkocht is en de koopsom is betaald aan de ondernemer, onze opdrachtgever.

Zo niet: geen fee.  No win No Fee. Dus lopen de belangen van jou als de verkopende ondernemer en BusinessPartners, van start tot finish, parallel.

Voorbereiding voor de start

Vergelijk het met de voorbereiding voor de race; je moet weten wat je waard bent, waar je plaats is in het startveld. Kortom, wat is je bedrijf waard in de markt van vandaag; wat is je concurrentiepositie?

De waardebepaling van je bedrijf is de basis om te bepalen of en hoe je het traject Bedrijf verkopen No Cure No Pay kunt ingaan.

Wat is  onze strategie ?  Voor welke prijs gaan we ? Wat  zijn de condities?

 

Bedrijf Verkopen NoCureNoPay

BusinessPartners: racing for you

We kunnen het niet genoeg zeggen: BusinessPartners is je partner: No Win No Fee!

We hebben tientallen races gereden; we hebben tientalen bedrijven verkocht.

Van start tot finish; van waardebepaling van je bedrijf tot en met het ondertekenen van de koopakte inzake de verkoop van je bedrijf bij de notaris.

Belt gerust even met Pleun Bakker, 06543 152 72

Zie ook https://businesspartners-bv.nl/