Bedrijf verkopen

Translator dark

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen. Na een lange carrière als ondernemer hebt u een bijzondere beslissing genomen: ik, we, gaan ons bedrijf verkopen. Vaak betreft het een MKB familiebedrijf waar de familie in vorige generatie reeds bij was betrokken. Tijdens uw loopbaan als ondernemer was u misschien wel vaker op uw bedrijf dan bij uw gezin. En heeft u diepte- en hoogtepunten meegemaakt die thuis niet onopgemerkt zijn gebleven. Kortom, het ondernemerschap en uw bedrijf hebben u en uw gezin niet onberoerd gelaten. Het is daarom logisch dat het bedrijf verkopen met emoties gepaard kan gaan.

Uw bedrijf verkopen is geen sinecure

Naast de emotie zijn rationele voorbereiding, structurering en professionele begeleiding cruciaal bij het optimaal overdragen van de onderneming . Een belangrijke factor waar we later nog op terugkomen is de mate van afhankelijkheid van u; ben u de enige stuurman, ben u de as in het wiel of kan het wiel ook zonder u draaien? Welke stappen zetten we, hoe en wanneer, en wanneer niet ? Hoe vinden we een koper ? Waar liggen de valkuilen, tijdens het verkoopproces en daarna? Hoe liggen de aansprakelijkheden ? Financiering ? Betaling van de koopsom? Zekerheden?

Aan uw beslissing: 'ik ga het bedrijf verkopen'
ging ongetwijfeld een belangrijke vraag vooraf:

Wat is de waarde van mijn onderneming?

Om die cruciale vraag te beantwoorden moet een professionele waardebepaling van uw bedrijf gemaakt worden. U wil graag een beste prijs voor uw onderneming, dat willen wij ook. Tegelijkertijd zal de koper de koopsom binnen redelijke tijd moeten kunnen terugverdienen. Dat zal bij de onderhandelingen onderbouwd moeten worden.

Je bedrijf verkopen doe je één keer. Optimaal dus.

Inderdaad, uw bedrijf verkopen is een unieke gebeurtenis, zeg maar een onderneming op zich. Een verzameling van op elkaar volgende stappen die zorgvuldig dient te zijn voorbereid en uitgevoerd. Daarom is de support van een ervaren bedrijfsbemiddelaar onontbeerlijk.

Welkom bij BusinessPartners Bedrijfsbemiddeling

BusinessPartners Bedrijfsbemiddeling is in 2000 opgericht door Pleun Bakker, ondernemer pur sang. Inmiddels zijn vele tientallen bedrijven in heel Nederland verkocht via de bedrijfsbemiddeling van BusinessPartners. (Zie verkochte bedrijven en referenties website www.bedrijfsbemiddeling.nl is door BusinessPartners gepubliceerd om de aan- en verkoop van bedrijven in het MKB te bevorderen. We vragen voor de waardebepaling van uw bedrijf een lage vergoeding en de bedrijfsbemiddeling bij de verkoop van uw bedrijf voeren we uit op No Cure No Pay basis. Zo verdienen we onze vergoeding voor u terug en zijn we via MKBedrijf de goedkoopste en meest efficiënte bedrijvenmakelaar in Nederland . Want via www.bedrijfsbemiddeling.nl verkopen we uw bedrijf snel.

Wenst u nader overleg over het verkopen van uw bedrijf op No Cure No Pay basis: ga naar contact of bel direct met Pleun Bakker: 088 0666167, of mail hem: mkb@bedrijfsbemiddeling.nl

Je bedriif verkopen: dat doe je via BusinessPartners Bedrijfsbemiddeling.