Bedrijfsbemiddeling

Translator dark

Bedrijfsbemiddeling

Bedrijfsbemiddeling, dat is wat BusinessPartners doet in de MKB bedrijvenmarkt, al sinds 2000. Begeleiding van overnames in optima forma bij de verkoop van je bedrijf, je startup, je patent, bij de aankoop van een onderneming, waardebepaling, opzetten van een joint venture, de presentatie in de markt, onderhandelen, contractwerk, de afronding.

Bedrijfsbemiddeling in optima forma

Sinds 2000 heeft BusinessPartners als bedrijfsovername adviseur vele tientallen bedrijven verkocht en transacties tussen ondernemers bewerkstelligd. Tot tevredenheid van onze opdrachtgevers in de eerste plaats, maar ook tot genoegen van de wederpartijen. Zie referenties en verkochte-bedrijven. Ook al staat BusinessPartners 100% aan uw zijde als cliënt; een goede deal is een transactie die goed is voor koper en verkoper. Recht doen aan de onderneming, invulling door de koper, er uithalen wat er in zit, voor u als opdrachtgever in de eerste plaats; bedrijfsbemiddeling in optima forma.

Uw belang is ons belang

No Cure No Pay. Als we voor u bemiddelen, voor u optreden of adviseren, doen we dat onder full commitment. Bij de kennismaking vragen we een commitment van u, een bescheiden bijdrage in de initiële kosten, zoals opstart- en dossierkosten, anoniem profiel, geheimhoudingsovereenkomst, mailing, netwerken, advertising. Het werkelijke traject van verkoop of aankoop, een joint venture, de investering, doen we dynamisch en onafhankelijk op basis van No Cure No Pay.

Bel gerust met Pleun Bakker op 088 0666167 of mail mkb@bedrijfsbemiddeling.nl