Bedrijfsinvestering

Bedrijfsinvestering: het investeren in een bedrijf is als het starten van een bedrijfsinvesteringnieuwe onderneming. De investeerder die een bedrijfsinvestering overweegt zal zich intensief moeten verdiepen in het bedrijf, de organisatie, positionering, het product, de ondernemer, het management, het personeel, de markt, de trend en alle andere facetten.

Het vinden van de goede bedrijfsinvestering is een kunst.

In Nederland vinden we bijzonder veel creatieve startende ondernemers met toepasbare  initiatieven om een veelbelovende startup te realiseren. Voorts is er een aanzienlijke categorie ondernemers op weg naar expansie, middels autonome groei of via het kopen van een bedrijf of een joint venture.  De investeerder moet vertrouwen  hebben in het idee, de startup, het patent, en in de persoon of onderneming die daar achter staan.  En… de participant wenst uiteraard een aantrekkelijke ROI (Return on Investment) voor zijn bedrijfsinvestering.

Een bedrijfsinvestering is meestal een intensief traject waarbij de commitment, beroepservaring en bedrijfsbemiddeling van uw fusie en overname specialist onontbeerlijk zijn. Een goede voorbereiding en een helder en zakelijk businessplan zijn onontbeerlijk.bedrijfsinvestering

We zijn sinds 2000 specialist als BusinessPartners in het vinden van  een aantrekkelijke bedrijfsinvestering voor u en de begeleiding bij het investeren in ondernemingen. Het betreft zowel investeringen en deelnemingen in startende bedrijven als in ondernemingen going concern. We zijn in Nederland  en internationaal actief en dynamisch betrokken bij bedrijfsinvestering  en deelnemingen in zakelijke opportunities.

We werken in een omvangrijk marktgebied met een enorm potentieel van ondernemingen die wellicht interessant kunnen zijn voor de participant investeerder, of het nu een patent, een startup, een bestaande onderneming  of een joint venture betreft.

We regisseren  een bedrijfsinvestering en deelnemingen in startups, bestaande ondernemingen, joint ventures  en bij de vermarkting van patenten en octrooien.

Doel is vanzelfsprekend dat de startende ondernemer of de doorgroeiende ondernemer en de investeerder er beter van worden. De participant brengt met de bedrijfsinvestering en wellicht zijn ervaring het doel dichterbij.

Investeren in een bedrijf; bruggen bouwen

investeren in een ondernemingBruggen bouwen. We weten hoe je  investeerders, participanten  ondernemingen  en startende ondernemers of doorgroeiende ondernemers samen brengt. Dat is dankbaar werk.  Wij hebben vele malen het  investeren in bedrijven en joint ventures mogen begeleiden. Ongeacht welk soort onderneming.  BusinessPartners zal het nagestreefde investeren in bedrijf, investering of deelneming optimaal realiseren.

Naast een redelijke startup fee  doen wij het gehele traject van de bedrijfsbemiddeling  bij het investeren in een bedrijf of andere opportunity’s op basis van No Cure No Pay.

De bedrijfsbemiddeling bij het investeren in een bedrijf is altijd een nieuw spel onder regie van de bedrijfsovername specialist.  Als na een gerichte bedrijfsanalyse de interesse bij de investeerder nog steeds aanwezig is  zullen we in veel gevallen een waardebepaling van het bedrijf maken, of  van  de opportunity. Dat is niet altijd mogelijk, denk maar eens aan een nieuw concept dat zich nog niet in de markt heeft bewezen. Het komt in zulke gevallen vaak aan op een onderbouwde inschatting, waarbij marktervaring van grote waarde is

Bedrijfsinvestering ,  in een onderneming of in een startup: een unieke onderneming

Wilt u investeren in een bedrijfsinvestering bruggen bouwen bedrijf, investering of deelneming?  Of zoekt u een investeerder? Van bedrijfswaardebepaling tot Due Diligence, van de participatie overeenkomst tot de aandeelhouders overeenkomst en de closing , Pleun Bakker van BusinessPartners  is uw partner. Of het nu een start up, de marketing van een patent, een joint venture, going concern doorgroeien van de onderneming betreft.

Wij presenteren uw vraag (anoniem) naar participatie, investering of deelneming in startups, patent vermarkten, joint venture, going concern bedrijf,  op de belangrijkste bedrijvendatabanken, zoals bedrijventekoop.nl,  brookz.nl, businesspartners.nl

Meer informatie over bedrijfsinvestering

Hebben wij uw interesse gewekt? Voor vragen of persoonlijk advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen (Pleun Bakker: 088 0666167 ) of via mail of ons contactformulier . Zie ook onze businesspartners website