Bedrijven te koop

Translator dark

Bedrijven te koop

De bedrijven te koop site op de bedrijvenmarkt van BusinessPartners, biedt u familiebedrijven te koop aangeboden in de MKB bedrijvenmarkt.

Onze bedrijvenmarkt is het platform voor MKB ondernemers die een bedrijf te koop zoeken, of hun onderneming ter overname aanbieden. Daarnaast vindt u op dit platform alle andere opportunity's , zoals patenten te koop, joint ventures, startups en participatie mogelijkheden.

Gebruik van de content op deze bedrijvendatabank is kostenloos. Als u meer wilt weten over een van de aangeboden bedrijven klikt u op reageren. u ontvangt een geheimhoudingsverklaring van ons . Daarna wordt u op korte termijn nader over de betreffende onderneming geïnformeerd.

Als u een profiel op bedrijvenmarkt onder bedrijven te koop wilt plaatsen dan kan dit tegen een lage vergoeding. Neemt u hiervoor aub contact met ons op, ieder bedrijf is uniek, dit is dus maatwerk. Wij maken een profiel dat recht doet aan uw bedrijf en aan de voorgenomen bedrijfsoverdracht . Na uw instemming presenteren wij uw bedrijf te koop online op bedrijvenmarkt. Wij verzorgen het contact, desgewenst begeleiding van het gehele verkooptraject, van de bedrijfswaardering, presentatie, onderhandelingen en contracten tot aan de notaris.

Andere sites op de bedrijvenmarkt van BusinessPartners:

[product_table columns="id,name:Titel,short-description:Regio,price" show_quantity="false" filters="categories,att:color" rows_per_page="50" filters="true" category="bedrijven-aangeboden"]