Participatie gevraagd

Translator dark

Participatie gevraagd

Participatie gevraagd is het trefpunt op de MKB bedrijvenmarkt waar participanten en or startende of doorgroeiende ondernemers, patenthouders elkaar treffen. Op deze site op de bedrijvenmarkt van BusinessPartners vinden investeerders en aanbieders van zakelijke concepten elkaar, nationaal en internationaal.

Het gebruik van de aanbiedingen op onze bedrijvenmarkt site is gratis . Als u info wilt weten over een participatie gevraagd klikt u op reageren. Wij zenden U dan een non disclosure agreement. Daarna informeren we u binnen enkele dagen over de bijzonderheden.

Als u een profiel "Participatie gevraagd" wilt plaatsen dan kan dit op onze BusinessPartners Bedrijvenmarkt site tegen een zeer laag tarief. Neemt u hiervoor aub contact met ons op, iedere participatie in een bedrijf , in een patent of in een startup is een onderneming op zich zelf; dit vergt maatwerk door een specialist . BusinessPartners maakt een teaser dat de opportunity kort en duidelijk beschrijft. Na uw akkoord presenteren wij uw teaser online op onze bedrijvenmarkt site. Wij coördineren vervolgens het contact tussen de vrager en de mogelijke participant , en indiengewenst de begeleiding van het gehele participatie traject van uw patent zowel in Nederland als internationaal.

Andere interessante sites op de bedrijvenmarkt:

[product_table columns="id,name:Titel,short-description:Regio,price" show_quantity="false" filters="categories,att:color" rows_per_page="50" filters="true" category="participatie-gevraagd"]