Patent te koop

Translator dark

Patent te koop

Op deze patent te koop site op de bedrijvenmarkt van BusinessPartners bedrijfsbemiddeling, vindt u patenten en octrooien ter marketing of te koop aangeboden in de MKB bedrijvenmarkt in Nederland en daarbuiten.

Gebruik van de content op deze bedrijvendatabank is kostenloos. Als u meer wilt weten over een van de aangeboden patenten klikt u op reageren. U ontvangt dan op korte termijn een geheimhoudingsverklaring van ons . Daarna wordt u door ons binnen enkele dagen over de bijzonderheden geïnformeerd.

Als u een patent te koop wilt plaatsen op onze bedrijvendatabank dan kan dit op onze bedrijvenmarkt tegen een lage vergoeding. Neemt u hiervoor aub contact met ons op. Iedere uitvinding is uniek, elk patent is specifiek, maatwerk gevraagd dus . Wij schrijven een profiel dat uw briljant idee kort en bondig weergeeft. Na uw akkoord presenteren wij uw patent te koop online op onze bedrijvenmarkt site. Wij verzorgen het contact, desgewenst ( meestal intensieve) begeleiding van het gehele verkoop- en marketing traject van uw patent, zowel nationaal als internationaal.

[product_table columns="id,name:Titel,short-description:Regio,price" show_quantity="false" filters="categories,att:color" rows_per_page="50" filters="true" category="patent-aangeboden"]