Start-Up aangeboden

Translator dark

Start-up aangeboden

Op deze site op de bedrijvenmarkt van BusinessPartners, vindt u start-ups van en door beginnende ondernemers ter participatie of te koop aangeboden, nationaal en internationaal.

Gebruik van de inhoud op deze bedrijvenmarkt site is gratis. Als u info wilt weten over een start-up aangeboden klikt u op reageren. Wij zenden U dan een vertrouwelijkheid verklaring . Daarna informeren we u binnen dagen over de bijzonderheden geïnformeerd.

Als u een profiel "Start-up aangeboden" wilt plaatsen dan kan dit tegen een ultra lage vergoeding. Neemt u desgewenst contact met BusinessPartners op. Iedere uitvinding is uniek, elk patent is specifiek, maatwerk gevraagd dus . Wij schrijven een profiel dat uw briljant idee kort en bondig weergeeft. Na uw akkoord presenteren wij uw start-up online op onze bedrijvenmarkt site. Wij realiseren het contact, desgewenst doen we de begeleiding van het gehele presentatie-verkoop- en marketing traject van uw start-up aangeboden, van businessplan tot de verzilvering door een verkoop, of participatie overeenkomst zowel op de nationale als internationale ondernemers markt.

[product_table columns="id,name:Titel,short-description:Regio,price" show_quantity="false" filters="categories,att:color" rows_per_page="50" filters="true" category="start-up"]