Business Building

Translator dark

Business Building

Business Building, het woord zegt het al; het bouwen en uitbouwen van je organisatie, zowel technisch, organisatorisch als commercieel. Voor ondernemers, beslissers, leiders, management, starters. Je wilt je bedrijf uitbouwen, door autonome groei en/of door acquisitie van andere ondernemingen.

Sparren?

Business Building voor ondernemers met Pleun Bakker, ondernemer

Pleun is sinds zijn kinderfietsje ondernemer.

Na een kleurrijke ondernemersperiode heeft Pleun 15 jaar geleden BusinessPartners Bedrijfsbemiddeling opgericht.

Samen met zijn businesspartners heeft hij vele tientallen bedrijfsovernames en zakentransacties gerealiseerd in opdracht van MKB ondernemers. Aan elke transactie is uitgebreide analyse voorafgegaan. Elk bedrijf, elke ondernemer, elke situatie, elke transactie is apart.

Daaruit ontstaat inzicht in de werking van organisaties in de mkb bedrijvenmarkt. En ervaring. Het verschil tussen wishful thinking en onderbouwde prognose op basis van concrete stappen. Om de onderneming uit te bouwen. Business Building.

Sparren met Pleun leidt tot optimalisatie van je business.

Doel is om jou en of je management in functioneren te verbeteren in je business omgeving . Wij zijn nieuw in jouw omgeving; we observeren objectief, en vanuit een rijke ervaring.

We zoeken de knelpunten, We zoeken de kansen. Hoe gaan we het doen. We maken een plan. We bepalen de koers. We implementeren. Business coaching.

Sparren. Daar wordt je beter van. En je organisatie.

BusinessPartners helpt je op koers!

Pleun Bakker 088 0666167, mkb@bedrijfsbemiddeling.nl