BusinessPartners

BusinessPartners is in 2000 opgericht door Pleun Bakker. Doel: bedrijfsbemiddeling voor ondernemers door ondernemers. Wederzijdse commitment. No Cure No Pay .

Pleun Bakker

Geboren in Rotterdam,  opgegroeid in Den Haag, gewoond van Groningen tot Maastricht, waar hij zich met vrouw en dochters heeft gevestigd.

Altijd ondernemer geweest tot hij  in 1998  maat werd bij AlfaScope bedrijfsbemiddeling te Den Haag. Een interessante periode waarbij bleek dat hij zijn ondernemers ervaring goed bleek te kunnen combineren met het bemiddelen bij bedrijfsovernames.

In 2000 koos Pleun ervoor zijn ideeën omtrent bedrijfsbemiddeling in het MKB te realiseren via zijn eigen organisatie; BusinessPartners.  Een weloverwogen  naam: opdrachtgever en opdrachtnemer hebben hetzelfde belang en zijn partners in business. En zakenpartners behoren daar ook bij, in de volgende jaren hebben veel intermediairs en ondernemers samenwerking met BusinessPartners gezocht en andersom.

Inmiddels heeft BusinessPartners meer dan honderd bedrijven verkocht. Pleun Bakker

 

No Win No Fee

Pleun houdt van performance. Van zeezeilen tot motorracen. Je gaat voor een goede race en je gaat voor de winst. No Win No Fee .