Investeerder gezocht

Translator dark

Investeerder gezocht?

Bent u op zoek naar een investeerder? Als dat het geval is bent u hier op het juiste adres. Het vinden van een investeerder voor uw bedrijf is vaak een lastig en tijdrovend proces, zeker als uw bedrijf nog maar net is begonnen of nog moet beginnen.

U moet ten eerste iemand vinden die gelooft in uw concept en hem of haar er daarna ook nog van overtuigen dat hij u kan vertrouwen met zijn geld. Als laatste moet u hem nog laten zien hoe u van plan bent zijn geld terug te verdienen en binnen hoeveel tijd hij zijn geld terug kan verwachten. Voor veel bedrijven is dit enorm ingewikkeld maar iets wat niet te vermijden is omdat er toch echt geld in het bedrijf moet komen voordat u kunt starten.

Gelukkig kunt u via ons eenvoudig op zoek naar een investeerder. Uiteraard moet u de investeerders nog steeds kunnen overtuigen van uw concept en van uw plannen maar de eerste stap is in ieder geval al gezet. Via onze website kunt u eenvoudig op zoek naar een investeerder die bij u past en waar u zich goed bij voelt. Ditzelfde geldt voor de investeerders die via onze website op zoek kan naar bedrijven en concepten waar hij in geïnteresseerd is en waar hij graag in wil investeren.

Verschillende soorten investeringen

Zoals u waarschijnlijk weet, zijn er verschillende mogelijkheden om iemand te laten investeren in uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld aandelen verkopen of aan crowdfunding doen, waardoor verschillende mensen kleine bedragen kunnen investeren in uw bedrijf.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor de traditionelere investeringsmethoden te gaan. Dit houd in dat u op zoek gaat naar één persoon of een kleine groep personen die geld investeren in uw bedrijf. Een goed voorbeeld hiervan is het programma van BBC: dragons den waarbij mensen een bedrijf of idee pitchen aan vier potentiële investeerders. Dit is precies wat wij hier doen, wij brengen de juiste bedrijven en investeerders bij elkaar waardoor beginnende bedrijven kunnen uitgroeien tot multinationals.