No Cure No Pay

Translator dark

No Cure No Pay : Uw belang is ons belang

We zijn ondernemer, we begrijpen ondernemers.

Dat betekent dat we ons aan de ondernemer commiteren en een commitent vragen van de ondernemer . En het betekent dat we beloond worden naar prestatie; No Cure No Pay.

No Cure No Pay = Commitment

Uw bedrijf verkopen?

Als u overweegt uw onderneming te verkopen ( of daartoe hebt besloten) wilt u wel weten wat uw bedrijf waarschijnlijk opbrengt in de MKB Bedrijvenmarkt. Daartoe is een vakkundig vervaardigde bedrijfswaardering nodig. Als u op grond van de uitkomst van de bedrijfswaardering besluit tot de verkoop van uw onderneming zal BusinessPartners een anoniem profiel van uw bedrijf maken en dit na goedkeuring van de tekst adverteren op de belangrijkste bedrijvendatabanken op internet. Het anoniem profiel wordt met uw instemming ook naar onze relatie netwerken en branchegenoten gemaild. Voor de bedrijfswaardering en startup werkzaamheden vragen we een commitment in de vorm van een faire vergoeding. Vanaf de startup doen we alle werkzaamheden op No Cure No Pay basis. De werkzaamheden bestaan uit de registratie van de reageerders, het versturen en registreren van geheimhoudings verklaringen, contacten en onderhandelingen met kandidaat-kopers, voorbereidend contractwerk, begeleiding due diligence en de afronding van de bedrijfsoverdracht.

Bedrijf kopen, investeren?

Wilt u een bedrijf kopen of investeren ? Hierbij is een analyse inclusief een waardebepaling van het te kopen bedrijf of de investering in verreweg de meeste gevallen vereist. Wij vragen een redelijke vergoeding voor de analyse en waardebepaling en we vervolgen de weg naar een gustige aankoop of investering voor u volgens het No Cure No Pay principe.

Patent verkopen, Start-up?

Wilt u een patent te koop zetten of wilt u een start Up opzetten? Ook hier vragen we een commitment van de (startende) ondernemer en maken we een businessplan. Vervolgens doen we het vervolgtraject op weg naar een bevredigende deal voor verder op No Cure No Pay basis.

BusinessPartners is opgezet door Pleun Bakker. BP is een corporate finance instelling die sinds 2000 tientallen bedrijfsoverdrachten op haar naam heeft gezet. www.businesspartners.nl. Pleun heeft het echte ondernemersbloed en doet niets liever dan een voorgenomen transactie tot een goede afronding te brengen. Bel hem gerust op 088 0666167 of mail mkb@bedrijfsbemiddeling.nl