Participeren in bedrijven

Participeren in bedrijven

Participeren in bedrijven met behulp van Holland Business Brokers

Als u als zelfstandig ondernemer het punt heeft bereikt waarop u eigenlijk niet langer uw eigen bedrijf wilt, maar toch nog de vrijheid van een zelfstandig ondernemer wilt ervaren, dan is participeren in bedrijven iets voor u. Vaak zijn jonge bedrijven op zoek naar investeerders of mede-eigenaars, en Holland Business Brokers geeft hen de kans om, met uw hulp, het beste uit hun bedrijf te halen. Zo wordt de zaak winstgevender en speelt u alsnog een actieve, betrokken rol in een innovatieve en jonge onderneming.

Uw ervaring gebruiken om het beste uit een bedrijf te halen

Participeren in bedrijvenParticipatie in een onderneming is de ideale manier om uw ervaring en kennis die door de jaren heen heeft verworven te gebruiken bij de ontwikkeling van nieuwe concepten en ideeën. Zo kan de eigenaar van de onderneming beroep doen op zowel uw advies als uw kapitaal, terwijl u een toonaangevende rol kunt spelen in de bedrijfsvoering. Het gebrek aan ervaring is immers één van de meest voorkomende probleemfactoren bij beginnende bedrijven, en aangezien deze ondernemingen daardoor vaak mislukken, zijn uw kennis en expertise dus heel welkom.

Wat zijn uw capaciteiten en wat kunt u voor het bedrijf betekenen?

Holland Business Brokers brengt eerst uw capaciteiten in kaart voor de participatie met een bedrijf, om te kunnen zien op welk vlak u kunt bijdragen aan de onderneming. Ook hier zijn uw kennis en ervaring in de branche een goede leidraad. Vervolgens laat u weten op welke manier u wilt participeren, waarna er gezocht wordt naar bedrijven die bij uw persoonlijk profiel passen, met informatie over de staat van de onderneming en de ondernemer. Zo kan er een vruchtbare samenwerking ontstaan waar zowel u als de eigenaar van het bedrijf alleen maar voordeel bij hebben!